Škola sa najvećim brojem datih jedinica krvi

Škola sa najvećim brojem datih jedinica krvi

Institut za transfuziju krvi Srbije organizovao je 12. decembra 2014.g. u Skupštini grada Beograda tradicionalni novogodišnji prijem za dobrovoljne davaoce krvi, saradnike i volontere u znak zahvalnosti za izvanrednu saradnju i podršku u promociji dobrovoljnog davanja krvi i organizaciji akcija na terenu u 2014. godini.

Tradicionalnom novogodišnjem prijemu, pored predstavnika partnera Crvenog krsta Srbije, prisustvovalo je i više stotina zvanica iz Beograda i centralnog regiona Srbije.Prisutne su pozdravili direktorka Instituta za transfuziju krvi Srbije, Prim. dr sc. med Snežana Jovanović Srzentić i Načelnica Odeljenja za motivaciju i organizaciju dobrovoljnih davalaca krvi Ivana Rodić, dok se u ime domaćina okupljenima obratio zamenik gradonačelnika, gospodin Andrija Mladenović.

Uručena su godišnja priznanja u raznim kategorijama, dok je  XIII beogradskoj gimnaziji dodeljena zahvalnica i to najhumanijoj generaciji maturanata i njihovim profesorima u školskoj 2013/14. godini. Zahvalnicu su zajedno primili direktor Bojan Vučković i organizator akcija DDK u XIII beogradskoj gimnaziji Anita Stojčevski. Tom prilikom direktor Bojan Vučković je izjavio: „Hvala vam što svojom divnom upornošću omogućavate da budemo dobri, a onda nam, u vidu ovih priznanja, pružate i ogledalo u kojem se sami sebi dopadamo. Hvala vam što ne pripadate svetu u kojem sve i svako ima svoju cenu i što tu dragocenu poruku donosite našim učenicima kadgod dođete u našu školu.“

Ključne reči:

Ostavite komentar

Your email is never published nor shared. Sva obavezna polja su označena *

*