Obaveštenje o početku i načinu održavanja nastave

Obaveštenje o početku i načinu održavanja nastave

Poštovani roditelji i učenici,

Nastava počinje 1. 9. U prepodnevnoj smeni su učenici drugog i četvrtog razreda. Časovi traju 45 minuta. Popodnevna smena počinje u 14.00 časova.

U školu dolaze svi učenici, dokle god to prilike dozvoljavaju. Obavezno je nošenje maski, osim na časovima, pod uslovom da učenici ne komuniciraju sa drugima. U slučaju odgovaranja, maska se stavlja. U dvorištu maske nisu obavezne.

Individualni prelazak na onlajn nastavu nije odobren, osim u slučajevima koji učenike svrstavaju u rizične grupe, uz lekarsku potvrdu.

U slučaju prelaska na kombinovanu nastavu, odeljenjske grupe će se menjati dan za danom, a ne svake nedelje (što je prošle godine dovelo do teške situacije da je jedna grupa čitave godine išla u školu samo u jednoj smeni).

Nastava izbornih programa odvijaće se isključivo onlajn, ali će ispitivanje morati da se odvija u školi, kao i u svim drugim slučajevima eventualne onlajn nastave.

Nastava će se izvoditi isključivo u učionicama (ne  u kabinetima).

Časovi će trajati 45 minuta i ako škola pređe u potpunosti na onlajn nastavu.

Kako je smisao škole da veruje u nauku i prosvećenost, preporučujemo i učenicima i njihovim roditeljima da se vakcinišu. Odbacujemo teorije zavere.

Ključne reči:

4 Komentar(a)

 • Aleksandra

  29.08.2021 at 13:36

  Kada cete objabiti spisak raspiredjenih ucenika prvih razreda.Prilikom telefonskog kontakta sa Vasim zaposlenim,dobili smo informaciju da ce spisak biti javan u subotu uvece,28.8.,ali se to nije desilo,kao ni 29.8. ujutru. Molimo za informaciju ,kada mislite da ga objavite.

  Odgovori
 • L. J.

  29.08.2021 at 14:48

  Kada dolaze 1. godina i 3. godina?

  Odgovori

Ostavite komentar

Your email is never published nor shared. Sva obavezna polja su označena *

*