Posle nezaboravnih dana, učenici se vratili iz Sarajeva!

Posle nezaboravnih dana, učenici se vratili iz Sarajeva!

Projekat „Superschools“
Boravak naših učenika u Sarajevu u okviru razmene učenika tokom projekta „Superschools“ nastavio se i narednih dana.
25.05. učenici su dan započeli gostovanjem na Federalnoj televiziji, zatim obilaskom Zemaljskog i Historijskog muzeja i zajedničkim druženjem u kafiću Tito.
Poslednjeg dana nakon pisanja pionirske zakletve homestay-a, zapravo obavezujući se da će i nakon projekta negovati toleranciju, procese izgradnje mira i pomirenja, međukulturalnog učenja i dijalog između škola i njihovih zajednica, učenici su prisustvovali Danu sporta i kulture, događaju koji je predstavljao saradnju drugih škola, takođe u  okviru projekta „Superschools“.
Tokom zvaničnog dela manifestacije, učesnike su pozdravili predstavnici škola, Delegacije EU u Bosni i Hercegovini, ambasade Savezne Republike Nemačke, Sektora za obrazovanje i lokalne kancelarije RYCO.
Još jednom se zahvaljujemo domaćinima JU Prve gimnazije Sarajevo na divnim uspomenama, mnoštvu iskustava, prijateljstvu i neizmernoj pomoći i gostoprimstvu i nadamo se da ćemo biti podjednako dobri domaćini krajem septembra kada će učenici i profesori iz Sarajeva doći u Beograd.
U pratnji profesorki Tamare Vukadinović i Dušice Biševac, na razmeni su učestvovali
Vuk Vasić I3, Filip Mirković I3, Andrea Dautović I3, Anđelija Đuričić I4, Aleksa Lazić I7, Anja Bašić I7, Ivona Đokić I7, Milica Vučinić III5, Ana Marković III6, Miljana Đorđević III6, Saša Marjanović III7 i Danilo Trifunović III9.
Кључне речи:

Оставите коментар

Your email is never published nor shared. Сва обавезна поља су означена *

*