Школа са највећим бројем датих јединица крви

Школа са највећим бројем датих јединица крви

Институт за трансфузију крви Србије организовао је 12. децембра 2014.г. у Скупштини града Београда традиционални новогодишњи пријем за добровољне даваоце крви, сараднике и волонтере у знак захвалности за изванредну сарадњу и подршку у промоцији добровољног давања крви и организацији акција на терену у 2014. години.

Традиционалном новогодишњем пријему, поред представника партнера Црвеног крста Србије, присуствовало је и више стотина званица из Београда и централног региона Србије.Присутне су поздравили директорка Института за трансфузију крви Србије, Прим. др сц. мед Снежана Јовановић Срзентић и Начелница Одељења за мотивацију и организацију добровољних давалаца крви Ивана Родић, док се у име домаћина окупљенима обратио заменик градоначелника, господин Андрија Младеновић.

Уручена су годишња признања у разним категоријама, док је  XIII београдској гимназији додељена захвалница и то најхуманијој генерацији матураната и њиховим професорима у школској 2013/14. години. Захвалницу су заједно примили директор Бојан Вучковић и организатор акција ДДК у XIII београдској гимназији Анита Стојчевски. Том приликом директор Бојан Вучковић је изјавио: „Хвала вам што својом дивном упорношћу омогућавате да будемо добри, а онда нам, у виду ових признања, пружате и огледало у којем се сами себи допадамо. Хвала вам што не припадате свету у којем све и свако има своју цену и што ту драгоцену поруку доносите нашим ученицима кадгод дођете у нашу школу.“

Кључне речи:

Оставите коментар

Your email is never published nor shared. Сва обавезна поља су означена *

*